MERSİN / TOROSLAR - Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi

Hakan ÇELİK - Okul Müdürü

1965 yılında Mersinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mersinde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu.1990-  yılında Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulunda Yedek Subay eğitimi aldı ve 1991 yıllarında Ardahan Çıldır Âşık Şenlik Ortaokulunda Yd. Sb. öğretmen olarak çalıştı. İlk Öğretmenliğe 1992 yılında Bingöl Genç de başladı.1993 de Mersin Fındıkpınarı İlköğretim okulunda, 1995 de Mine Günaçtı(Belediye ) Lisesi de,1996-2003 yılları arasında Tevfik Sırrı Gür Lisesinde çalıştı.2003 yılında Toroslar Hasan Akel Lisesinde okul müdürü olarak göreve başladı. Okul Müdürü olarak daha sonra 2010 yılında Akdeniz Sakarya İlköğretim Okulunda, Yenişehir Çavak Günferi Karagenç İlköğretim okulunda 2014-2023 yılları arasında Yenişehir Şevket Pozcu Anadolu Lisesinde çalıştı.08.08.2023 tarihinde Toroslar Mehmet Serttaş Anadolu Lisesinde göreve başladı ve halen okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.

YAZDIĞI KİTAP;

2000 yılında üç öğretmen arkadaşı ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığına Lise Ülkeler Coğrafyası Ders Kitabını hazırladı ve 7 yıl süreyle Türkiye’de Liselerde Ders Kitabı olarak okutuldu.

ALDIĞI ÖDÜLLER;

8 Adet TEŞEKKÜR BELGESİ,